Lábtoll-labdázóink Németországban versenyeztek

Lábtoll-labdázóink Németországban versenyeztek

Lábtoll-labdázóink Németországban versenyeztek

Iskolánk jelenlegi és volt diákjai közül többen utaztak október 4-én este az Észak-Rajna-Vesztfáliában található 200 ezres Hagen városába, hogy életük során először vegyenek részt egy külföldi nemzetközi lábtoll-labda tornán.

Iskolánk jelenlegi és volt diákjai közül többen utaztak október 4-én este az Észak-Rajna-Vesztfáliában található 200 ezres Hagen városába, hogy életük során először vegyenek részt egy külföldi nemzetközi lábtoll-labda tornán. Ez volt a 16. German Open. A több mint 24 órás utazás során kimerülten érkeztek a szállásra, ahol 3 éjszakát töltöttek. Néhány versenyző játékán kiütközött a fáradtság, de összességében jól szerepeltek a junior korú versenyzők. Boldogan tértek haza a kapott emlékéremmel.

A női párosok versenyében a rutinos Gyalog Csenge a technikás Berezvai Barbarával kiegészülve 6. helyen zárt, míg a két középiskolás Lili és Panna a 4. helyen végzett.

A fiú párosok Vigasz Kupáját a régóta együtt játszó Sanyi és Dominik nyerte.

Köszönjük a Magyar Lábtoll-labda Szövetség támogatását és iskolánktól a lehetőséget, hogy részesei lehettünk egy rangos külföldi tornának, ami jó alkalmat teremtett az angol nyelv használatára.

Takács Tamás
edző

Kapcsolódó galéria

Lábtoll-labdázóink Németországban versenyeztek

Címkék

Akkreditált Kiváló Tehetségpont
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Emberierőforrások Minisztériuma
Örökös ökoiskola
Határtalanul
Értékünk az ember
Okosan a pénzzel!