Tavaszi szünet

Kedves Szülők!

Fontos információk a digitális oktatással kapcsolatban

 

A 104/2021 (III.5.) Kormányrendelet 11.§-a értelmében az iskolában 2021. március 8-tól március 31-ig tantermen kívüli digitális munkarendben folyik az oktatás.

2021. március 29-től április 6-ig tavaszi szünet lesz, szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. szerda.

Aki igényli az étkezést, az az ebédet fertőtlenített saját éthordóban (váltó éthordót kell hozni) viheti el, vagy a gyermek megebédelhet az étkezdében. Nem szállítják ki az ebédet. Minden egyéb étkezéssel kapcsolatos kérdéssel (lemondás, rendelés) Vidák Gyula élelmezésvezetőt kereshetik a kedves szülők. (83/ 531-080)

Munkaidőben mindig van vezető az intézményben, így az ügyintézés lehetséges személyesen, telefonon (83/330-003 vagy 30/451-5578) vagy e-mailben (info@cserszegtomaj-iskola.hu). Aki még nem tudta a felszerelését elvinni, ekkor megteheti.

Az előző tanévben szerzett tapasztalatok (2020. március-június) figyelembe vételével szervezzük meg az online oktatásunkat. A kötelező tanórákat a felső tagozatosoknak órarend szerint a pedagógusok online fogják megtartani. Elsősorban a Kréta felületén elérhető Digitális Kollaborációs Tér és a SKYPE használatával. Az online tanórák mindig egész órakor fognak kezdődni és közöttük mindig lesz szünet.
Az alsó tagozatosok tanítását a tanító nénik szervezik meg, erről minden szülőt értesítenek.

A célunk az, hogy a szülőknek minél kevesebb feladata és ideje legyen gyermekük iskolai tanulásának segítésével, a gyerekek az online órán végezzék el, tanulják meg a leckét.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Juhászné Gyutai Anikó

intézményvezető

Címkék

Okosan a pénzzel!